kameraovervågningDet kan være svært som ene mand, at overvåge en hel butik fyldt med dyre ure. Derfor har næsten alle former for butikker der sælger ure og smykker en eller anden form for kameraovervågning, men hjælper det? Vi har talt med flere butiksejere og spurgt dem om de har oplevet nogen forskel efter at de har fået sat videoovervågning op i deres butik. I langt de fleste tilfælde er svaret ja. De har oplevet et fald i antallet af tyveri efter de har fået installeret kameraovervågning og i flere tilfælde hvor de så alligevel har fået stjålet produkter, har de via deres overvågningssystem ofte kunne finde frem til tyven og i nogle få tilfælde endda benytte dette redskab til at få deres produkter tilbage. Som f.eks. hvis du er en online marketing manager og går med et dyrt og fancy ur på armen. Du kan ofte købe disse kvalitets ure i enten lokale butikker eller i en online webshop.

Læs mere: Vælg den rigtige webshop løsning

Dette er generel en trend man ser inden for de fleste butikker, ikke kun hos dem der sælger ure og smykker. Et alarmsystem med videoovervågning er en rigtig god måde at afskrække potentielle tyve både i åbningstiden men også om natten hvor butikken er lukket. Det hjælper ikke med skjulte kamera som visse butikker benytter, de skal helst være så synlige som mulige, og gerne så mange kamera at der ikke er blinde vinkler som tyven kan benytte, for langt de fleste professionelle tyveknægte, ved hvor de skal stå for at undgå at blive fanget på kamera, og dette er noget de benytter i stor stil. Men er området dække ind fra flere vinkler kan dette blive så godt som umuligt at kunne putte noget i lommen uden at blive opdaget. Dette gør også at man ikke altid blot skal vælge en eller anden form for billige kameraovervågning, men hellere betale en smule ekstra og så få den løsning som passer til lige netop den butik man har. Selvfølgelig inden for en hvis grænse, der er jo heller ingen grund til at sætte så mange forskellige kamera op, at det også begynder at gøre de almindelige kunder utrygge. Af samme grund ser vi jo flere og flere der vælger at handle i en online webshop frem for en fysisk butik. Faktisk er salget af ure fra webshops her i 2023 betydeligt større end salget i de fysiske butikker, hvilket på en måde er lidt en skam.

Peter Bentsen som ejer en mindre urbutik i gågaden i Randers, blev for nogle måneder rigtig træt af at der nærmest hver uge blev stjålet ure og smykker i hans butik. Godt nok var de aller dyreste herreure og dameure låst inde, men det forhindrede ikke tyvene i at fylde lommerne med de billigere modeller. Allerede en måned efter at han fik installeret et bedre alarmsystem og kameraovervågning var antallet af tyverier faldet markant. Selvom det vil tage nogle måneder at tjene de omkostninger hjem, som der har været i forbindelse med køb og installation af overvågningssystemet, så følger han det bestemt er pengene værd, ikke kun på langt sig, men også bare på grund af den ekstra følelse af sikkerhed det giver. Han har heldigvis aldrig været udsat for røveri, men også her er han sikker på at det nye videoovervågningssystem har en hvis præventiv virkning, og dette gør at man ikke længere er helt så nervøs når man går på arbejde.

Læs mere – Garmin Lily – Lækkert sportsur til kvinder

Overvejer du selv at få installeret kameraovervågning i din butik eller hjem, så kan du finde meget mere information om dette emne og se forskellige eksempler herinde på:

www.kameraovervaagning.dk
Web: http://www.kameraovervaagning.dk/

Anbefalet indlæg