Dameure

Eksklusive luksus dameure eller billige dame ure, der er et kæmpe udvalg når man et ur til den kræsne kvinde. For nogle kvinder er et ur blot et redskab til at se klokken på, men for langt de fleste, er det et smykke som gerne skal passe til et bestemt stykke tøj eller stil. Nogle kvinder vil gerne have en masse billige ure at kunne skifte mellem, mens andre foretrækker et eller to mærkeure i stedet.

Det kan være rigtigt svært at finde det perfekte ur til en kvinde. Skal det være et af de populære udenlandske design mærker som Gucci, Dolce & Gabanna, Seo, Cartier eller DKNY? Eller et Dansk mærke som George Jensen, det berømte Skagen ur eller nogle smarte Rosendahls-ure? At købe dameure som gave er bestemt ikke en nem opgave, det kræver ofte et rigtigt godt kendskab til modtagerens stil og man skal huske at sikre sig at hun har noget tøj som vil passe til netop det specifikke ur som man køber. Det kan faktisk tit være nemmere at købe smykker til en kvinde end at finde det helt rigtige ur til hende, så er uret til en gave, sørg altid for at købe det et sted hvor det kan byttes hvis det er.  Skulle man være heldig at ramme lige præcis den rigtige smag, så kan et dameur være en af de mest værdsatte gaver man kan give en kvinde, og ofte en gave som hun vil glæde af mange år fremover.

Aalborg online marketing

Forskel på herre og dameure

Forskellen på herreure og dameure er ofte størrelsen. Ure til mænd har det med at have en lidt større urskive og en bredere urrem, mens ure til damer ofte er lidt mere slanke og elegante.

Selv har jeg adskillige ure liggende hjemme i skabet, et til brug på kontoret, et til almindelig fest, et til galla fest samt et par stykker at skifte mellem alt efter hvad jeg lige har lyst til at gå med. Faktisk nærmest det samme som med smykker og netop derfor er der også mange der hovedsagligt betragter ure som et smykke frem for et redskab til at se klokken på. Heldigvis er udvalget inden for urbranchen så stor er det er ret nemt at finde noget til enhver lejlighed og i enhver prisklasse. Så selvom du måske mangler et pænt ur til din næste fest, men har et begrænset budget at gøre godt med, er det alligevel muligt at finde et som passer dertil, også uden at skulle betale flere tusinde kroner for det.