Pulsure

Et sports ur er et must for den aktive, moderne kvinde eller mand. Uanset om du er aktiv løber, eller en, der regelmæssigt dyrker fitness/sport, vil du få stor glæde af at eje et sportsur og helst et der også kan måle pulsen også kendt som pulsure. De fleste sportsure/pulsure er vandafvisende og har som hovedregel funktioner såsom stopur, alarm og måling af din puls. Sports ure er som regel lavet af robuste materialer som stål, titan, gummi og læder. Dame sports urer bruger tyndere stropper end mænds ure og er betydeligt mindre. Dameure i sports modellerne kan ofte fås i et stort udvalg af farver, som vil passe fint til netop dit sæt sportstøj. Mange af de bedre sportsure kan også gemme dine trænings data, så du har mulighed for senere at sidde og analysere dem, eller evt. sammenligne med et gammelt træningspas, og dermed se om der er sket nogle forbedringer.

Husk dog på at mange sportsure er lavet med lige netop en bestemt sport i tankerne, køber du f.eks. et dykkerur skal du ikke regne med at det kan måle din puls, eller at et pulsur kan tåle op til 100 meters dybde.

sundhed og helse - sådan passer du på din hud

Hvorfor pulseure er blevet så populære

Vi danskere elsker helse og sundhed. Vi dyrker sport og motion som aldrig før – og mange af os vil gerne mål vores fremskridt. En af måderne af teste og måle på, er ved at bruge disse pulsure. Det smarte ved et pulsur, er at du kan sammenligne dine nuværende resultater, med tidligere resultater, og så ser om der er en fremgang. Mange pulsure, måler ikke blot din puls, men også tiden. F.eks. hvor længe du er om at løbe 5km. Det er for mange derfor ret sjovt, at se hvor hurtig man kan løbe en 5 km route (noget som de fleste, selv i dårlig form kan klare, evt. med lidt gang), se sin gennemsnitlige puls.. træne en måned eller to, og så teste igen i håb om at blive imponeret over ens fremgang.

Læs også: Få optimal sundhed med de rigtige produkter

pulsur - hvorfor pulsure er rigtig gode som sportsure
Comments are Closed