Nye modeller

Valg af det rigtige ur mærke

Har du svært ved at vælge hvad ur mærke dit næste ur skal være? At vælge det rigtige ur kan være vanskeligt og svært, især hvis du ikke har de rigtige oplysninger. Derfor er det tit en god ide at vide lidt om, hvad du har brug for før at du beslutter dig (hvad skal dit ur kan og hvad vil du koste på dit nye ur). Derfor er det meget letter for dig at vælge det rigtige ur mærke hvis du har de rigtige oplysninger om de forskellige mærker der er på markedet. Når du vælger et ur, er det første du bør overveje, hvad er den vigtigste funktion du har brug for. Hvis du blot er på udkig efter et ur, der fortæller tid, så vil et ur som Timex være tilstrækkelig for dig. Timex ure vise dig hvad klokken er, intet mere intet mindre. Men er dette ikke nok for dig og er du er på udkig efter et ur, der fortæller dig temperatur, tid i andre lande, lufttryk, og meget mere. Er det vigtigt at kigge efter et ur mærke, der netop passer til de kriterierne. Derfor er det en god ide at nærlæse hvad de forskellige ur mærker du har kig på kan. Den næste faktor du skal overveje, er hvor stort et beløb er du villig til at bruge på et nyt ur.

Sejler ure til bådejere

Det nye ure fra Swatch til bådejere er rigtig fedt hvis man er typen der elsker at sejle, eller rode med sin bådmotor på speedbåden.
Et pænt og simpelt ure i Navy blå til alle der elsker havet.

Se mere på Webshop med alle de nye modeller

De fleste mennesker antager, at de bedste ur mærker alle er svært at betale for, og er alt for dyre. Dette er dog ikke sandt.
Det er ikke altid kvaliteten af et ur mærke, der koster mange penge, nogle ur mærker har en høj pris baseret på navnet i sig selv. Heldigvis er mange af de berømte ur mærker ikke så dyre, som hvad du ville forvente. Mængden af penge og den tid, du bruger på udkig efter ur mærker ville gøre at du har et godt udvalg af produkt at vælge imellem. Når du vælger det produkt, der er det rigtige for dig, er det sikkert at dette bliver et ur mærke, du ønsker at holde fast i mange år fremad. Det gode ved denne type år i modsætning til f.eks. moderne smartwatches og pulsure, er at de holder stilen. Selv om 10 år er denne type ur smart at gå med, det samme kan ikke siges for det Garmin ur du evt. køber i morgen.
Mærker som Oris, schweizisk og osv. er nogle berømte ur mærker, som er store navne i urindustrien. Imidlertid bør selve ur mærker ikke være i dine overvejelser, når du vælger et ur, men derimod kvaliteten samt hvad garantier du får med de forskellige ure.
Prisen bør ikke være eneste afgørende faktor, når du vælger dit nye ur mærke. Husk også at se på ting som hvilke ur mærker der er lavet med gode materialer med gode funktioner, men til lavere priser end de kendte ure. Man kan nemlig godt få et ure til rimelige penge, men stadig med en god kvalitet, som der passer perfekt til din smag. Så dette er bestemt en model der kan anbefales til både mænd og kvinder.
Bådservice og udstyr til både

For rigtig mange kan det være utroligt svært at finde det hele perfekte ur med alle de nye modeller der kommer hvert år. Dette er også en af grundene til at mange retroure stadig er så utrolig populære. Der er heller ikke mange som er villige til at betale 20.000-60.000 for et kvalitets ur, som er umoderne året efter.

Lad os se på nogle af de mest populære ure lige for tiden, når vi snakker luksus modeller.