Ofte kan det være meget fristende at købe nogle billige ring, eller andre billige smykker. Men som regel hænger pris og kvalitet sammen. Køber man en fingerring til 30 kroner, så skal man være lidt naiv hvis man regner med at den kan bruges de næste mange år fremover. Det betyder ikke nødvendigvis at billige smykker generelt er dårlige, ofte er det slet ikke nødvendigt at give 3-600 kroner for at kvalitets armbånd, da man ofte finder produkter i samme kvalitet på discount sider som f.eks. Zeva.dk eller lignende webshops som tilbyder billige ringe i god kvalitet.
Hvad skal man så holde øje med hvis man vil købe billige ringe over internettet? Vi kommer her med et par hurtige råd som du kan følge, hvis du vil købe ringe eller andre smykker over nettet.

Hvad indeholder smykket?

Det er ikke kun hvis man køber sølv smykker eller guld smykker, at det et vigtigt at vide hvad det består af. Flere og flere danskere får konstateret nikkel allergi, og derfor kan det jo rart at vide om den nye ring man har kik på, rent faktisk indeholder nikkel eller andre skadelige stoffer, som f.eks. bly.
Nogle gange kan det snyde lidt, ved at smykket er sølvbelagt, men under sølvet består resten af smykket så af nikkel. Dette gør at selvom man lavet et nikkel tjek på smykket, giver testen ikke noget resultatet, og smykket virket til at være i orden. Er belægningen tyk nok, er dette som regel ikke et problem, men ved mange af de helt billige smykker, så er det ofte tale om et meget tynd lag, som hurtigt slides helt, eller delvist, væk og så har man problemet.

DTV Transition - online marketing
Læs også: DTV ringe til hverdagsbrug

Hvor køber man sine ringe?

Det er heller ikke helt ligegyldigt hvor man køber sine ringe. Rigtig mange af de helt billige sider, har en utrolig dårlig kvalitet, ofte risikere man at sine nye ringe kun kan bruges få gange før de begynder at se kedelige ud eller direkte går i stykker. Jeg har selv efterhånden testet rigtig mange billige ringe og de fleste gange er jeg blevet skuffet. Flere af de nye danske webshops er begyndt at importerer meget billige fingerringe fra kina eller Indien, og kvaliteten er så også her efter. Så har man ikke selv mulighed for lige at afprøve produktet inden man køber. Så kan det være en god ide at se hvad andre skriver om dem, f.eks. på sider som Trustpilot eller på deres Facebook side (hvis de har anmeldelser der). Dette kan være en god ide, hver gang man handler på nettet, hvad enten man køber et nyt armbånd, en palle briketter på tilbud eller en dyr designer blender. Se f.eks. også hvad et smykke kan være.
Hvordan med betaling
Køber man et nyt sted, så er det ofte en god ide at betale med kreditkort eller Paypal, frem for bankoverførsel eller Mobilpay. Du er langt bedre dækket på den måde, og kan i langt de fleste tilfælde få dine penge igen, skulle du ikke modtage det produkt du har bestilt. Køber du via Mobilepay eller bankoverførsel, så kan det ofte være meget svært at gøre noget, skulle du blive snydt. Med Visa, Mastercard eller Paypal, har du næsten altid krav på at få dine penge refunderet, skulle du modtage en defekt vare, som ikke kan byttes, eller slet ikke modtager noget.